Rundsvlees
1ste keuze Belgisch, vrouwelijk, wit-blauw dikbil.
côte à l'os, entrecôte, filet pur, extra rosbief tache noir, aloyau châteaubriand.
Nu ook verkrijgbaar:
- Franse Limousin ras: entrecôte, filet pur, aloyau
- Iers rundsvlees rib eye (zesrib) hereford, Simmental (herkomst Zwitserland)
- Schots rundsvlees 'Black Angus' ribeye
- Hollsteiner (Friesland) (op bestelling)
- Rubia Gallega (Spanje - Gallicië) (op bestelling)
- Black Angus USA (op bestelling)
Kalfsvlees
1ste keuze Belgisch wit-blauw dikbil kalfsfilet pur, kalfskotelet (met of zonder been), kalfsroti, gelardeerd kalfsgebraad, ossobucco, escalope milanaise
Varkensvlees
1ste keuze varkensvlees, varkensgebraad, varkenshaasje, gelardeerd varkensgebraad, ambachtelijk ardeens gebraad, varkenskroontje Duroc d'olive.
Paardenvlees: onze specialiteit!
1ste keuze Belgisch top-paardenvlees! Filet pur, extra rosbief
1ste keuze entrecôte en paardenkraaiebiefstuk