LogoHoste120px.jpg

Kortrijksestraat 5, 8530 Harelbeke  |  Tel. 056 71 13 24 - Fax 056 71 13 27 - info@slagerijhoste.be

Eindejaarssuggesties

Koude aperitiefhapjes
 

Glaasje met Zeebrugse garnalen

2,30 euro/stuk

Rundscarpaccio met rucola en parmesaan

2,00 euro/stuk

Gemarineerde zalm met dille

2,20 euro/stuk

Glaasje met mousse van ham

1,75 euro/stuk

Glaasje met zalmmousse

1,95 euro/stuk

Glaasje mousse van gerookte forelfilet

1,95 euro/stuk

Praline van eendenmousse

1,90 euro/stuk

Tortillawrap met gandaham (vanaf 2 st)

1,40 euro/stuk

Tortillawrap met gerookte zalm (vanaf 2 st)

1,80 euro/stuk

Tapas schotel (vanaf 6 pers)

14,00 euro/pers

Tapas de luxe schotel (vanaf 6 pers)

17,00 euro/pers

Warme aperitiefhapjes
 

Mini kaas- en garnaalkroket (assortiment van 8 stuks)

6,50 euro

Gebakken scampi diabolique (per 6 stuks)

11,50 euro

Gemarineerde gebakken kippeboutjes (per 6 stuks)

6,00 euro

Bruschetta‘s met tomaat en mozzarella (per 6 stuks)

7,00 euro

Mini croque monsieur met gandaham (per 6 stuks)

7,00 euro

Gegratineerde oesters met champagne

3,00 euro/stuk

Soepen
 

Tomatenroomsoep met balletjes

4,00 euro/liter

Aspergeroomsoep met aspergepunten

5,00 euro/liter

Pompoenroomsoep met garnituur

4,00 euro/liter

Bospaddestoelenroomsoep met gandaham

6,00 euro/liter

Huisgemaakte kreeftenroomsoep bisque

10,00 euro/liter

Koude voorgerechten*
 

Bordje parmaham met meloen, truffelolie, tartare van zongedroogde, tomaatjes en grissini broodje

9,50 euro/pers

Fijnproeversbordje van het huis : gerookte zalm, foie gras, hazepastei, pata negra, grijze garnalen, scampi, gerookte forel en gemengde salade

16,00 euro/pers

Foie gras van het huis per gewicht te koop eventueel op bord gegarneerd met uienconfijt, portgelei en toast vergezeld van gerookte eendeborst

14,00 euro/pers

Rundscarpaccio met verse basilicum, limoen, € 10,00/pers
truffelolie en parmezaanschilfers

10,00 euro/pers

Carpaccio van hertekalffilet met foie gras en eekhoorntjesbroodolie

14,00 euro/pers

*Borden binnenbrengen voor schikking op borden.

Warme voorgerechten*
 

Noordzeevispannetje van het huis

10,00 euro/pers

Tongscharrolletjes in kreeftesausje met rivierkreeftjes, fijne groentjes en Oostendse garnalen

10,00 euro/pers

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze met Noordzeegarnalen en julienne groentjes

13,50 euro/pers

Zalmfiletstuk op een bedje van spinazie en puree

13,00 euro/pers

Gegratineerde St-Jacobsschelp met brunoise van prei

12,00 euro/pers

Verse garnaalkroketten

3,50 euro/stuk

Verse kaaskroketten

2,50 euro/stuk

Verse kalfszwezerikkroketten

4,50 euro/stuk

* Al onze warme voorgerechten zijn verkrijgbaar als hoofdgerecht mits supplement van € 6,00/persoon.

Hoofdgerechten*
 

Hertekalffilet in wildsaus met boschampignons

16,50 euro/pers

Gebraiseerde kalkoenfilet in champignonroomsaus of veenbessensaus

11,00 euro/pers

Varkenshaasje in portosaus of veenbessensaus

12,00 euro/pers

Kalfsgebraad in truffelsaus met spekjes en Parijse champignons

15,00 euro/pers

Filet van fazant 'fine champagne‘

14,50 euro/pers

Parelhoenfilet gefarceerd met oesterzwammen in 'Véronique‘ saus

14,50 euro/pers

Varkensruggebraad van brasvar varkentje in bordelaisesaus

11,00 euro/pers

*Zonder groenten en aardappelgerecht. Bij alle hoofdgerechten zijn aangepaste groentjes en aardappelgerechten te verkrijgen; deze zijn echter niet in de prijs begrepen.

Groenten bij wildgerechten*
 

● verse boontjes met spek
● appel + veenbessen
● knolselderpuree
● gebakken witloofstronkje

+ 5,00 euro/pers

*hertekalffilet/fazant/eendeborstfilet

Groenten bij andere vleesgerechten
 

● verse boontjes met spek
● gebakken witloofstronkje
● peertje in rode wijn

+ 5,00 euro/pers

Aardappelgerechten
 

● gratin dauphinois
● aardappelkroketjes
● verse frietjes
● aardappelpuree

+ 1,50 euro/pers

Kaasschotel*
 

Gewone kaassoorten

12,00 euro/pers

Speciale kaassoorten

14,50 euro/pers

*Versierd met vers fruit, vijgen, dadels, nootjes - vanaf 6 pers.

Huisgemaakte desserts
 

Huisgemaakte chocomousse

2,00 euro/stuk

Huisgemaakte crème brulée

2,50 euro/stuk

Menu 1

Feestelijke pompoenroomsoep met garnituur

***

Noordzeevispannetje van het huis

***

Gebraiseerde kalkoenfilet in champignonroomsaus of veenbessensaus met wintergroentjes kroketjes of gratinaardappelen

27,50 euro/pers.

Menu 2

Aspergeroomsoep met arspergepunten

***

Tongscharrolletjes in kreeftesausje met rivierkreeftjes, fijne groentjes en Oostendse garnalen

***

Parelhoenfilet gefarceerd met oesterzwammen in Véroniquesaus
of
Kalfsgebraad in truffelsaus met spekjes, Parijse champignons en wintergroenten

kroketjes of gratinaardappelen

32,00 euro/pers.

Menu 3

Bospaddestoelenroomsoep met gandaham

***

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze met noordzeegarnalen en julienne groentjes

***

Fazantefilet au fine champagne met veenbessen, appeltjes en wintergarnituur
of
Hertekalffilet in wildsaus met veenbessen, appeltjes, boschampignons en wintergarnituur

kroketjes of gratinaardappelen

35,50 euro/pers.

Bestellingen worden enkel in de winkel genoteerd op speciale bestelformulieren voorzien van een dubbel voor u.
(U hebt het dubbel van de bestelbon nodig om uw bestelling op te halen)

 

Bestellingen via e-mail zijn mogelijk indien u daarna uw bestelbon met opvolgnummer komt ophalen in de winkel.

 

Wij aanvaarden bestellingen
TOT EN MET 19 DECEMBER VOOR KERSTAVOND en TOT EN MET 26 DECEMBER VOOR OUDEJAARSAVOND.
Eventueel daarna onder voorbehoud en volgens beschikbaarheid van de grondstoffen.

 

Op Kerst- en Oudejaarsavond is de winkel open tot 16u30. Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 14u00 en 16u00.
Er kunnen geen bestellingen afgehaald worden op Kerstdag en Nieuwjaardag!
Er wordt borg aangerekend voor ons uitgeleend materiaal.
U kunt betalen met bancontact.

 

Wij zijn gesloten op Kerstdag 25 december en Nieuwjaardag 1 januari.