Ardeens gebraad
Ambachtelijk gepekeld en gerookt stukje varkensrug
Gelardeerd varkensgebraad
stukje varkensrug gepikeerd met Zwitserse gruyèrekaas en rauwe gandaham gewikkeld in fijne tuinkruiden
Ardeense filet
varkensfilet gepekeld en gekruid en gewikkeld met huisbereid gerookt spek
Forestiergebraad
Harelbeekse specialiteit!
Varkensheupje licht gepekeld en gemarineerd met honing, jenever en kruiden
Porchetta romana
varkensrug op Italiaanse wijze gemarineerd en gekruid
Kalfsorloff
stukje kalfsrug gevuld met gruyèrekaas en hesp
Gepikeerd kalfsgebraad Raphaël
zeer mals stukje wit-blauw dikbil kalfsgebraad gepikeerd met gruyèrekaas en rauwe ham
Chateaubriand 'Dordogne'
stuk mals rosbief 1ste keuze met Dordogne kruiden
Côte à l'os (specialiteit)
1ste keuze rundslende dikbil al dan niet zuiders gekruid
Enkel op bestelling.
