Ardeens gebraad
Ambachtelijk gepekeld en gerookt stukje varkensrug

Gelardeerd varkensgebraad
stukje varkensrug gepikeerd met Zwitserse gruyèrekaas en rauwe gandaham gewikkeld in fijne tuinkruiden

Ardeense filet
varkensfilet gepekeld en gekruid en gewikkeld met huisbereid gerookt spek

Forestiergebraad
Harelbeekse specialiteit!
Varkensheupje licht gepekeld en gemarineerd met honing, jenever en kruiden

Porchetta romana
varkensrug op Italiaanse wijze gemarineerd en gekruid

Kalfsorloff
stukje kalfsrug gevuld met gruyèrekaas en hesp

Gepikeerd kalfsgebraad Raphaël
zeer mals stukje wit-blauw dikbil kalfsgebraad gepikeerd met gruyèrekaas en rauwe ham

Chateaubriand 'Dordogne'
stuk mals rosbief 1ste keuze met Dordogne kruiden

Côte à l'os (specialiteit)
1ste keuze rundslende dikbil al dan niet zuiders gekruid

Enkel op bestelling.